New articles!!!

March 18, 2007 at 2:42 pm | Posted in New articles!!! | Leave a comment
  • Aku letak mcm2 articles utk blog ni. So, take a look!!! Sblm articles ni, aku ade letak 2, 3 software yg aku rase berguna utk korang sume, jgn risau sume software yg aku letak tu edisi “full version” punye..wallpaper pun ade aku sumbat gak…
  • Insya-allah, aku akan tambah lagi ape2 video atau software dari semase ke semase,okey…
  • Kalu korang ade ape2 cadangan atau comment untuk blog ni, korang boleh emel ke blackknight5285@gmail.com

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: